close
آخرین مطالب
  • هاست وردپرس تحویل آنی
  • فود کده
  • اطلاعات مواد غذایی و طرز پخت غذاها

    دمپختکاز ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاددمپختکدمپختک یک غذای سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت‌های کوچکی پخته می‌...

    بازدید :170
    چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396زمان :18:36
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    دمپختک
    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    دمپختک

    دمپختک یک غذای سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت‌های کوچکی پخته می‌شود. رایج‌ترین نوع دمپختک، دمپختک گوجه است.

    مواد لازم: پیاز، روغن، گوجه فرنگی خرد شده، برنج، رب و نمک و فلفل

    طرز تهیه: پیاز را خورد کرده و در روغن داغ و در یک قابلمه مناسب سرخ کنید ادویه دلخواه خود را به آن را اضافه کنید، پس از سرخ شدن پیاز گوجه و کمی رب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید؛ و حالا برنجی را که از قبل خیس کردید آب اضافی آن را گرفته و به سٔس اضافه کنید بطوری که برنج به اندازه تقریباً یک سانتیمتر زیر سٔس باشد و در صورت کم بودن آب کمی آب اضافه کنید. برنج را ۱۰ دقیقه بگذارید در سٔس بجوشد و پس از آن که سٔس جذب برنج شد، برنج را از اطراف جمع کرده و شبیه یک تپه کوچک در وسط دیگ جمع کنید و برنج را به مدت نیم ساعت دم دهید.
    منابع
    کتاب آشپزی ویکی‌کتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
    =========
    دمپختک باقلا
    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    (تغییرمسیر از دمی باقالی)
    دمپختک باقالی

    دمی باقالی یا دمپختک باقالی یکی از خوراک‌های ایرانی است که پایهٔ آن بر استفاده از برنج است. این غذا برای استفادهٔ شخصی و در جمع خانواده است و برای مهمانی‌ها و مجلس‌های رسمی از آن استفاده نمی‌شود.
    مواد لازم برای ۴ نفر

    برنج، ۳ پیمانه
    لپه باقالی زرد، یک پیمانه و نیم
    پیاز متوسط
    نمک، نصف قاشق غذاخوری سرصاف
    فلفل سیاه، به اندازهٔ کافی
    زردچوبه، به اندازه کافی
    روغن، یک پیمانه

    شیوهٔ پخت
    پیاز را خرد می‌کنیم. روغن را توی قابلمه ریخته و روی اجاق گاز می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را درون آن می ریزیم تا سرخ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به ان می‌افزاییم. لپه باقالی را خوب شسته و با چهار پیمانه آب به پیاز داغ می‌افزاییم. پس از این که لپه باقالی نیمه پز شد، برنج را شسته و به آن می‌افزاییم. سپس نمک را به آن افزوده و آن را خوب به هم می‌زنیم. سپس درب قابلمه را گذاشته و شعلهٔ گاز را کم می‌کنیم تا خوب دم بکشد. تقریبا پس از ۴۵ دقیقه غذا آماده است.



    مشاهده پست مشابه : منابع آزمون کارشناسی ارشد نانو فناوری – نانو مواد دانشگاه سراسری و آزاد 96
    نظرات این مطلب
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    اطلاعات مواد غذایی و طرز پخت غذاها اطلاعات مواد غذایی و طرز پخت غذاها کد امنیتی

    درباره ما
    خواص غلات و پذیرایی مجالس و غذاهای ایرانی
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    • آرشیو لینک ها
    آمار سایت
    • کل مطالب : 10
    • کل نظرات : 0
    • افراد آنلاین : 1
    • تعداد اعضا : 0
    • بازدید امروز : 9
    • بازدید کننده امروز : 10
    • باردید دیروز : 0
    • بازدید کننده دیروز : 1
    • گوگل امروز : 0
    • گوگل دیروز : 0
    • بازدید هفته : 10
    • بازدید ماه : 75
    • بازدید سال : 722
    • بازدید کلی : 2302
    کدهای اختصاصی